9 Mayıs 2013 Perşembe

Twitter Arka Plan Resimleri

Beğendiğiniz resmi farklı kaydet diyerek indirebilirsiniz.












twitter arkaplan 1 HD Twitter Arkaplan Resimleri
twitterbackground HD Twitter Arkaplan Resimleri
twitter arkaplan 67 HD Twitter Arkaplan Resimleri
twitter arkaplan 221 HD Twitter Arkaplan Resimleri
twitter arkaplan 14 HD Twitter Arkaplan Resimleri
1717 AnnaUllrich HD Twitter Arkaplan Resimleri
4012879946 1618c5bf2d o HD Twitter Arkaplan Resimleri
twitter arkaplan 153 HD Twitter Arkaplan Resimleri

2012 Kpss Önlisans ve Ortaöğretim Matematik Soru Dağılımı

2006, 2008 ve 2010 Kpss Önlisans ve Ortaöğretim Matematik Konuları; Temel Kavramlar ve İşlem Yeteneği, Sayı Sistemleri, Doğal Sayılarda Bölme - Bölünebilme, Asal Çarpanlara Ayırma, Ebob ve Ekok, Rasyonel Sayılar, Basit Eşitsizlik ve Sıralama, Mutlak Değer, Üslü Sayılar, Köklü Sayılar, Çarpanlara Ayırma ve Sadeleştirme, Oran - Orantı, Denklem Çözme, Sayı ve Kesir Problemleri, Yaş Problemleri, İşçi ve Havuz Problemleri, Hareket Problemleri, Yüzde, Kar, Zarar ve Faiz Problemleri, Karışım Problemleri, Grafik Problemleri, Kümeler, İşlem ve Modüler Aritmetik, Permütasyon ve Kombinasyon, Olasılık Hangi Konulardan Kaç Soru Çıktı? Soldakiler ÖnLisans - Sağdakiler OrtaÖğretim Soru Dağılımıdır..

2012 Kpss Önlisans ve Ortaöğretim Türkçe Soru Dağılımı

2006, 2008 ve 2010 Kpss Önlisans ve Ortaöğretim Türkçe Konuları; Sözcükte Anlam, Cümlede Anlam, Paragraf, Ses Bilgisi ve Yazım Kuralları, Noktalama İşaretleri, Dil Bilgisi, Anlatım Bozuklukları Hangi Konulardan Kaç Soru Çıktı? Soldakiler ÖnLisans - Sağdakiler OrtaÖğretim Soru Dağılımıdır..

2012 Kpss Önlisans ve Ortaöğretim Geometri Soru Dağılımı

2006, 2008 ve 2010 Kpss Önlisans ve Ortaöğretim Geometri Konuları; Üçgenler, Çokgenler ve Dörtgenler, Çember ve Daire, Analitik Geometri, Katı Cisimler Hangi Konulardan Kaç Soru Çıktı? Soldakiler ÖnLisans - Sağdakiler OrtaÖğretim Soru Dağılımıdır..

2012 Kpss Önlisans ve Ortaöğretim Tarih Soru Dağılımı

2006, 2008 ve 2010 Kpss Önlisans ve Ortaöğretim Tarih Konuları; İslamiyet Öncesi Türk Tarihi, İlk Müslüman Türk Devletleri ve Beylikleri, Osmanlı Devleti'nde Kuruluş ve Yükselme Dönemi, Osmanlı Devleti'nde Kültür ve Uygarlık, 17. Yüzyılda, 18. Yüzyılda, 19. Yüzyılda Osmanlı Devleti Duraklama Dönemi - Gerileme Dönemi - Dağılma Dönemi, 20. Yüzyılda Osmanlı Devleti 1.Dünya Savaşı, Milli Mücadele Hazırlık Dönemi, 1. TBMM (Türkiye Büyük Millet Meclisi), Milli Mücadele Muharebeler Dönemi, Atatürk İnkılapları, İlkeleri ve İç Politika, Dış Politika ve Atatürk Sonrası Gelişmeler Hangi Konulardan Kaç Soru Çıktı? Soldakiler ÖnLisans - Sağdakiler OrtaÖğretim Soru Dağılımıdır..

2012 Kpss Önlisans ve Ortaöğretim Coğrafya Soru Dağılımı


2006, 2008 ve 2010 Kpss Önlisans ve Ortaöğretim Coğrafya Konuları; Türkiye'nin Coğrafi Konumu, Türkiye'nin Fiziki Özellikleri, Türkiye'nin İklimi, Bitki Örtüsü ve Toprak Tipleri, Türkiye'de Nüfus ve Yerleşme, Türkiye'de Tarım, Türkiye'de Ormancılık ve Hayvancılık, Türkiye'de Madenler ve Enerji Kaynakları, Türkiye'de Sanayi ve Endüstri, Türkiye'de Ulaşım, Ticaret, Turizm, Türkiye Bölgeler Coğrafyası Hangi Konulardan Kaç Soru Çıktı? Soldakiler ÖnLisans - Sağdakiler OrtaÖğretim Soru Dağılımıdır..

2012 Kpss Önlisans ve Ortaöğretim Vatandaşlık Soru Dağılımı


2006, 2008 ve 2010 Kpss Önlisans ve Ortaöğretim Vatandaşlık Konuları; Temel Hukuk Kuralları, Türk Anayasa Tarihi, Temel Hak ve Ödevler, Yasama, Yürütme, Yargı, İdare Hukuku, Uluslararası Kuruluşlar, Güncel Konular Hangi Konulardan Kaç Soru Çıktı? Soldakiler ÖnLisans - Sağdakiler OrtaÖğretim Soru Dağılımıdır..

Yabancı Dizi : 24


Fragmanı


Dizi Oyuncuları
      Kiefer Sutherland --- Jack Bauer (195 bölüm, 2001-2010)
    Mary Lynn Rajskub --- Chloe O'Brian (126 bölüm, 2003-2010)
    Carlos Bernard--- Tony Almeida (115 bölüm, 2001-2009)
    Elisha Cuthbert--- Kim Bauer (79 bölüm, 2001-2010)
    Dennis Dexter Haysbert--- President David Palmer / ... (79 bölüm, 2001-2006)
Dizinin Konusu

24, Amerikan Fox televizyonunda yayınlanan, aynı zamanda Türkçe altyazılı olarak Cnbc-e kanalında gösterilen bir polisiye macera dizisidir. 24 dizisi ismini gerçek zamanlı anlatımından dolayı almaktadır. Her sezonda 1 gün işlenir, sezonlar 24 bölümdür. Her bölümde günün 1 saati anlatılır. Bir sezon uzun metrajlı bir film gibidir. Dizinin ana karakteri Jack Bauer, hükümet için Anti Terör Timinde (CTU - Counter Terrorist Unit) çalışan bir ajandır. Los Angeles bölgesinde çalışan Bauer, terörizm olaylarını tespit edip önlemekle görevlidir. Aynı zamanda Jack Bauer dışında ki diğer ajanların etrafında geçen olaylar, hükümet ve terörist kanadındaki gelişmeler de anlatılır. Jack Bauer'in terörist atakları önlemesi için sadece 24 saati vardır. Emmy ödüllü dizinin yıldız oyuncusu Kiefer Sutherland (Jack Bauer), ilk 10 bölümde ki performansıyla Altın Küre ödülünün sahibi olmuştur.

 Bu sezon 150. bölümünü kutlayan 24, televizyonda yayınlanmış dizilerin en yenilikçi, kendine bağlayan ve üzerinde en çok konuşulanlarından biridir. İlk altı sezonunda beklentilerle dolu bu dizi, toplam 57 kez Emmy ödülüne aday gösterildi. 24, En İyi Drama Dizisi dalında (2006) ve Kiefer Sutherland ise drama dizilerinde En İyi Erkek Oyuncu dalında (2006) Emmy ödülü kazandı. 6. Sezon yine Kiefer Sutherland'ın altıncı kez ve yardımcı oyuncu dalında Jean Smart'ın da ikinci kez ödüle aday gösterilmesini sağladı.

Dizi hakkında söylemek istediklerim;
İzlediğim 2. yabancı diziydi ilk izlediğim ise Lost dizisiydi ama şunu net söyleyebilirimki izlediğim en iyi dizi Gerilim ve Suç kategorisinde,dizinin bilgilerine baktığınızda aslında sıkıcı gelir bu ne ya 1 bölümde 1 saat ,1 sezonda 1 gün geçen dizi mi izlenir ? diye söylenebilirsiniz ama işte öyle olmuyor bunu izlerken birçok kişi bana böyle söyledi bende başlarken öyle söylemiştim ama izleyince yanıldığınızın farkına varıyorsunuz.Dizinin 1.sezonunu bilgisayarın başından hiç kalkmadan(ihtiyaçlar dışında :) ) izleyip bitirdim 2.sezonu ise vizelerimden dolayı vizelerden sonraya bıraktım ve vizelerden sonra bir çırpıda izleyip bitirdim ve şuanda izlemekte olduğum 30-40 dizi var yabancı olarak bu dizideki aldığım zevki daha alamadım.Özellikle J.Bauer karakterinin etkisinden kurtulamadım adam çok iyi oynuyor rolünü şuanda oynadığı Touch dizisinide izlemekteyim.Lafı baya uzattım sanırım kısacası bu diziyi kesinlikle izlemesiniz,hani bir tabir vardır ya filmler için "Ölmeden önce mutlaka bu film izlenir " tarzında işte bu dizide "Ölmeden önce izlenmesi gereken en önemli dizi " diyorum.Umarım bu yazım size faydalı olmuştur.

Diziden Görüntüler





     

7 Mayıs 2013 Salı

Euro Truck Simulator 2 Serial Bul (Etkinlestirme)



Oyun Hakkında
 Euro Truck Simulator 2 merakla beklenen Euro Truck devam oyunudur. Yeni oyunla birlikte daha gelişmiş grafikler ve daha geniş bir yol haritası bizleri bekliyor. Avrupa'nın karayollarında tırlarımızla seyahat edebileceğiz.

 Piyasada birçok kamyon ve tır simülasyon oyunu bulunmasına rağmen ETS aralarında en çok sevilenlerdendir. Bu nedenledir ki firma yetkilileri oyunculara yepyeni bir Euro Truck deneyimi yaşatabilmek için oyunun ikincisini hazırlamışlar. Scania, Renault ve MAN gibi birçok şirkete ait kamyonlar lisanslı olarak oyunda yerini almakta. Oyun içerisinde istediğiniz şekilde özelleştirmeler yaparak kamyon ve tırlarınız da performans artışı sağlayabilirsiniz. İngiltere, Belçika, İtalya, Hollanda ve Polonya'nın da aralarında bulunduğu 60 tane şehir Euro Truck Simulator 2 de yerini almaktadır. Sizin oyun içerisindeki görevinizin kıtalar arası sevkiyatları zamanında yapan bir nakliye şirketi inşa etmektir.

 Euro Truck Simulator 2 gördüğümüz kadarıyla şu an için piyasada ki en iyi grafiklere sahip kamyon simülasyon oyunu diyebiliriz. Özellikle kamyon simülasyonu oyunlarını seven oyuncular için tavsiye ediyoruz.

 Minimum Sistem Gereksinimleri 

Çift Çekirdekli 2,0 GHz İşlemci
256 MB Ekran Kartı
2 GB RAM
2 GB Harddisk Alanı

 Önerilen Sistem Gereksinimleri 

 Çift Çekirdekli 3,0 GHz İşlemci
1 GB Ekran Kartı
4 GB RAM
2 GB Harddisk alanı

Oyun için Serial Keyler

THWYR-Y553Q-71V7H-L8KLL-4KFXE
3342J-DYJF0-XEA3K-5J0YS-40UFY
HKR19-MLUDU-2KC0X-QU17Y-DP65W
7KWDE-K9MV0-KFM10-ACJ2Q-HY9KZ

Serial Yüklerken Lütfen Bunlara Dikkat Edin;
- Lütfen serial girerken İnternet bağlantısını kesin.
-Oyunu oynarken asla İnternet bağlantısı bağlı olmasın aksi takdirde oyun tekrar demo moda düşüyor.
-Eğer yanlışlıkla internet bağlantısını açık unutarak oyuna bağlandınız ve bir süre sonra oyun demo geçti ise yapabileceğiniz tek şey oyunu save dosyaları da dahil tamamen kaldırıp, yeniden kurmanızdır.
- Save dosyasını yeniden yüklemeye çalışmayı, oyun yine demo olur yoksa!

İnternet Download Manager Full İndir (Resimli Anlatım)


Programın indirme adresi için TIKLAYINIZ
Internet Download Manager (IDM) ile indirme işlemlerinizi 5 katına kadar hızlandırabilir, yarım kalan işlemlere devam edebilir veya indirme işlemi programlayabilirsiniz. Herhangi bir nedenden ötürü oluşan kesintilerle akıllı devam etme özelliğiyle kaldığı yerden devam edebilmektedir. IDM, kullanıcı dostu arayüzü ve tüm tarayıcılarla entegre çalışmasıyla Türkiyede en çok kullanılan indirme yöneticisi olmuştur.

 Internet Download Manager, diğer indirme yöneticilerinin aksine indirme işlemi sırasında indirilen dosyayı dinamik olarak bölümlere ayırır ve bağlantı kopması yaşanmadan indirme işlemini sonlandırır. Proxy sunucuları, ftp ve httpd protokolleri destekler, firewalleri aşabilir, yeniden yönlendirmeleri takip eder, çerezleri kaydeder, dilerseniz sunucu girişi yapar. Internet Download Manager; Internet Explorer, Opera, Firefox, Avant Browser, Google Chrome gibi popüler tüm tarayıcılardaki indirilme işlemlerinde otomatik olarak devreye girmektedir.

 Internete Download Manager'in diğer özelliklerini sayacak olursak; Türkçe dil desteği, zip dosyalarını indirmeden önizleme, download işlemleri için kategorizasyon özelliği, https desteği, geliştirilmiş virüs koruması... IDM artık Windows 8 üzerinde de çalışıyor ve popüler video sitelerinden kolaylıkla video indirebiliyor.
Resimler Alıntıdır.













19 Nisan 2013 Cuma

Fifa 2014 Görüntüler ve Detaylar Açıklandı




EA'nin resmi Twitter hesabında bugün için "Büyük gün!" yakıştırması yapıldı! Sebebi FIFA 14'ün ilk bilgilerinin çıkacak olması! İşte dakikalar önce yayınlanan FIFA 14'ün ekran görüntüleri! Dün akşamdan bu yana EA, FIFA 14 için 17 Nisan, yani bugünün tarihini işaret ediyordu. Yeni yapımın ilk bilgileri bugün ortaya çıkacaktı. Nihayet FIFA 14 yavaş yavaş gün yüzüne çıkmaya başladı.



Detaylı Ekran görüntüleri için Bu Sayfayı Ziyaret Edebilirsiniz.

Windows 7 USB den Format Nasıl Atilir






Evet arkadaşlar artık benim gibi CD kullanmak istemeyenler için USB ile format atmak artık çok kolay.CD ler çok çabuk çizildiğinden dolayı kullanmaktan bıktım nefret etme noktasına geldim malum sürekli güncellemelerde oluyor her güncellemede tekrardan bir CD alıp format CD si hazırlamak ölüm :) Neyse uzun lafı kısası sizlere USB ile format atmayı göstereceğim.Anlatımdaki kullandığım fotoğraflar "alıntıdır."Bu yolu sürekli kullanıyorum bende.

Yapmanız gerekenler;
1. Windows 7 iso dosyası bulmak,
2. Microsoft'un üretmiş olduğu bu proğramı indirmeniz.

İndirdikten sonra yapmanız gerekenler;










Evet arkadaşlar bu işlemleri yaptıktan sonra bilgisayarınızı yeniden başlatın ve USB nizi takıp gerekli işlemleri yapmaya başlayınız.


Video Widget